• Kontakty

    KONTAKTYX

    tel.+420 724 903 379

    e-mailinfo@nsva.cz

    co-bean, s.r.o.

    Jaroslav Vondrák

    Jaromírova 688/45

    128 00 Praha 2

    Česká republika

    IČO 04720776

    DIČ CZ04720776

  • +420 724 903 379
  • Kontaktujte nás

    Napíšte nám!X

    NAPSAT ZPRÁVU

    Odesílání zprávy, prosím čekejte....

    Děkujeme za Vaší zprávu, brzy Vás kontaktujeme.

    Při odesílání se vyskytla chyba. Prosím, zkuste znova.

    Před odesláním vyplňte všechna pole.

VICTORIA ARDUINO

VA 388 BLACK EAGLE

Oficiální kávovar pro Mistrovství světa baristů (WBC) v letech 2015-2017.

Více než 100 let neustálé práce a inovace značky se zlatým orlem v logu a na kávovarech, se přetavilo do vlajkové lodi nejen společnosti Victoria Arduino, ale celého kávového průmyslu, v podobě „Černého orla“.

VA388 BLACK EAGLE je průlomovým kávovarem. Kromě technologie stability teploty a tlaku vody T3 od Nuova Simonelli, disponuje kávovar gravimetrickou technologií, která byla uvedena na trh v roce 2015. Pro svůj technologický přínos do světa kávy se stal BLACK EAGLE oficiálním kávovarem pro Mistrovství světa baristů (WBC) v letech 2015- 2017.

Jak vlastně BLACK EAGLE funguje?

BE

Technologie T3 přináší nové standardy pro kontrolu a stabilitu teploty a tlaku vody.Barista má možnost nastavovat teplotu v každé hlavě zvlášť s maximální flexibilitou zapomoci tříbodové kontroly:

  1. Systém T3 Vám kdykoli dáva tyto možnosti nastavení:
    1. Teplota vody v hlavním bojleru,
    2. samostatný bojler pro každou hlavu kávovaru
    3. Nezávisle a přesně nastavitelnou teplotu hlavy kávovaru podle potřeb baristy.

Na světě nenajdete stejně efektivní a elegantní systém, jakým je T3.
Nastavování teploty a tlaku vody probíhá na displeji s velmi intuitivním ovládáním, tak, že nepotřebujete několika stránkové manuály. Všechny parametry se dají nastavovat v reálném čase a už po pár vteřinách můžete připravovat svou novou kávu v 100% kvalitě, přesně tak, jak to Vám vyhovuje. T3 zohledňuje i ekologii, takže v menu nastavení najdete i ekologicky šetrný režim.

Gravimetrie, je novou technologií, která váží množství espressa v šálku, čímž spolu s technologií T3 vytvářejí nejkonzistentnější dvojici pro extrakci espressa na světě.

Screen shot 2015-02-18 at 8.30.56 AM

COPYRIGHT ©STACOMB, s.r.o. 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
CREATED BY MAREK SAAL.